FAQ

Algemeen

NAVEG is de afkorting van Nederlandse Academie voor Esthetische Geneeskunde. NAVEG is anders dan andere esthetische opleidingsinstituten. Bij NAVEG zorgen we ervoor dat alle soorten specialisten die zich bezighouden met esthetiek bij elkaar kunnen komen. 

NAVEG is laagdrempelig om je bij aan te sluiten. Wij geloven dat iedere esthetiek liefhebbende iets in zijn/haar petto heeft. Zo heeft iedere dokter weer een andere techniek voor het behandelen van de frons met botulinum toxine of een andere techniek voor borstimplantaten of liposucties. Wat jouw techniek ook is, je kan het hier delen met je collega’s. Zo kan je van elkaar leren en zo zorgen we ook voor een open-minded approach in het behandelen van onze eigen patiënten. 

Ten eerste, je bent een BIG-geregistreerde (Nederland) of een RIZIV-geregistreerde (België) arts, verpleegkundige of een physician assistant. 

Je kan een gratis account aanmaken en van alles gebruik maken van wat de NAVEG te bieden heeft. 

Als je wil profiteren van kortingen en meer, kan je officieel lidmaatschap kopen. 

Als je opleider wil worden, kan je je aanmelden en al heel snel je video’s uploaden. 

Als je video’s wil bekijken met korting en je wil tegelijkertijd zelf als opleider fungeren, kan je een officieel lidmaatschap kopen en je aanmelden als opleider.

Schrijf altijd je BIG-registratie of RIZIV-registratie op bij de beschrijvingen op je profiel. Schrijf ook op wat jouw specialisme is.

We bestaan momenteel uit 4 personen. 

Opleiders

Je kan je registreren als opleider als je een BIG-geregistreerde (Nederland) of een RIZIV-geregistreerde arts bent. Esthetisch verpleegkundigen of Physician assistants mogen opleider worden mits ze werken onder een BIG-geregistreerde of RIZIV-geregistreerde arts. Je moet dit dan kunnen aantonen. 

Niet voor de eerste 15-30 minuten durende video. Deze gebruiken wij puur als marketing voor jou en dus om studenten aan te trekken. 

Ja, 80% van de cursus prijs is voor de opleider. Overige 20% gebruiken wij voor reclame en om onze personeel uit te betalen.

Wij zorgen voor organisch verkeer met SEO’s en niet pay-per-click. Daarom is het belangrijk om NAVEG zoveel mogelijk te promoten op social media en door affiliatie marketing. 

Het is daarom ook belangrijk om te bloggen en berichten te posten op nieuws&blog

Voor affiliatie marketing kijk op https://naveg.nl/affiliates

Je betaalt zelf je belasting over wat je verdient. 

Je mailt dan naar info@naveg.nl. Wij proberen dan zo snel mogelijk (liefst binnen 24 uur) terug te mailen.

Het kan uiterst 5 werkdagen duren voor je antwoord krijgt. 

Per minuut van de video rekenen wij €1. Als jouw video 1 uur duurt, dan rekenen wij dus €60 om de video aan te passen.

Duurt het bijvoorbeeld 60 minuten en 1 seconde. Dan rekenen wij €60. Duurt het 60 minuten en 29 seconde. Dan rekenen wij nog steeds €60. Duurt het 60 minuten en 30 seconden of meer. Dan rekenen wij €61. We raden je aan om het eerst zelf te proberen en handigheid erin te krijgen. 

Lukt het niet met editen en wil je graag hulp? Mail dan eerst naar info@naveg.nl met daarin je naam en om welke cursus het gaat. Wij controleren hoelang je video heeft geduurd en aan de hand daarvan maken wij een offerte.

Je betaalt dan naar de rekeningnummer NL78 KNAB 0516 3847 91 ten name van naveg.nl

Je krijgt éénmalig gratis feedback(s) terug per cursus video dat je post. Per keer krijg je één of meerdere feedbacks.

Heb je voldaan aan de meeste of alle feedbacks? Dan lanceren we jouw video.

De hele video hoeft niet perfect te zijn, maar we streven er wel naar. 

Mocht je je video hebben aangepast en naar ons weer hebben gestuurd, maar het is nog niet gelukt om te voldoen aan de meeste feedbacks en wil je graag meer feedbacks terug, dan vragen wij jou eerst een bedrag van €5 over te maken op NL 78 KNAB 0516 3847 91 voor het geven van meerdere feedbacks.

Niet eens met het besluit? Dit mag je vermelden door te schrijven naar info@naveg.nl. We kunnen dan ook samen besluiten om je cursus-video wat goedkoper te maken voor collega’s (studenten). We besluiten samen wat het bedrag dan wordt voor je cursus-video.

Nee, dan krijg je geen feedback terug. Het is wel raadzaam om dan nog steeds rekening te houden met geluidskwaliteit en beeldkwaliteit van je video-opname en dat je de behandeling van voldoende afstand laat zien zonder dat je met je handen of iets anders ervoor zit. 

  • Je beeldkwaliteit moet goed zijn en het moet zichtbaar zijn wat je doet. Het mag dus niet wazig overkomen of met je hand ervoor zitten bij wat je doet.
    • Stel: je bent aan het snijden om je techniek te laten zien, maar de plek waar je snijdt is niet zichtbaar. We geven dan feedback terug dat je deze deel opnieuw moet gaan filmen. Het is daarom ook aan te raden om met meerdere video-camera’s te filmen vanuit meerdere hoeken. 
  • Naast je beeldkwaliteit moet het geluid ook goed zijn. We raden aan om de video later in te spreken en niet tijdens het opnemen van de behandeling uit te leggen aan de studenten. Zo kun je ongestoord en met goed geluidskwaliteit je video-bewerken.
    • Stel: je neemt een video op om je techniek te laten zien met fillers voor de lippen. Je maakt dan een video over elke stap dat je doet. Je praat niet tijdens te behandeling. Na de opname ga jij doormiddel van een video-editing programma en een voice recorder je stem opnemen terwijl de video afspeelt. Zo kan je duidelijk elke stap inspreken.
  • Je techniek is vernieuwend of bestaand. Het is in ieder geval van deze tijd en niet van de jaren 1800. Je gaat mee met de tijd.

Ja, dat mag. We kunnen je vermelden als coach bij de afdeling ‘winkel’. Hier kunnen mensen jouw coach sessies kopen. Wel met voorwaarde dat je al een opleider bent bij NAVEG en dat je al 4 of meerdere video’s hebt gepost.

Je krijgt 90% van het bedrag. Je betaalt wel weer je eigen belasting. Overige 10% gebruiken wij weer voor marketing en om onze personeel uit te betalen die hard hebben gewerkt. 

Er zijn genoeg collega’s die in dezelfde schoenen willen staan als dat jij dat doet. Jij laat ze zien hoe ze jouw pad kunnen bewandelen en hoe ze datgene kunnen bereiken als dat jij dat hebt gedaan. 

Ja, dit mag alleen als je een opleider bent en als je een officiële lid bent van de NAVEG. 

 

Je krijgt 90% van het bedrag. Belasting betaal je zelf hierover. 

Nee, daarom hebben we ook geen werknemer-werkgever overeenkomst. 

Dat mag zeker en dat waarderen wij ook. Je kan je suggesties mailen naar info@naveg.nl

Dat mag zeker. Hier gelden wel andere voorwaarden voor opleiders en de cursus-video’s moeten in het Engels zijn. WUAMS is een internationale versie van de NAVEG. 

Heb jij 1 of meerdere cursussen met succes geüpload? Dan krijg jij van ons een certificaat dat jij nu officieel opleider bent bij de NAVEG. Voor certificaat aanvraag, mail naar info@naveg.nl

Studenten

Ten eerste, je bent een BIG-geregistreerde (Nederland) of een RIZIV-geregistreerde (België) arts, verpleegkundige of physician assistant met interesse in esthetiek. 

Je kan een gratis account aanmaken door je gratis te registreren. Je kan nu gebruik maken van alles dat NAVEG te bieden heeft.

Wil je meer korting op alle video’s en wil je ook e-boeks downloaden en meer? Dan kan je een officiële lidmaatschap kopen. 

Zeker, je kan ook opleider worden als jij je technieken wil delen met collega’s. Je kan hierdoor een passief inkomen verdienen en je verdient dus ook geld waarmee je vervolgens meer video’s kan bekijken. Kijk voor de voorwaarden ook naar FAQs Opleiders en kijk ook naar de content deel. 

Je krijgt alleen accreditatie-punten als de opleider accreditatie-punten mag geven. 

Ja, wanneer je ingelogd bent op je eigen account, kan je de video’s zo vaak bekijken als je wil.

Ja, je mag de NAVEG logo gebruiken voor je kliniek, kleding bedrukken of als sticker gebruiken. Je mag de NAVEG logo niet wijzigen, kleur veranderen of de vorm veranderen.

Wel als de dokter ervoor open staat, we zorgen dan er voor dat we tijd en plek kunnen afspreken, zodat de dokter hands-on zijn/haar technieken aan jou kan laten zien. Hier staan wel andere prijzen tegenover. Dit wordt in overleg bepaald. 

Je mailt naar info@naveg.nl. Heb jij een officiële lidmaatschap bij de NAVEG? Dan mail je naar lidmaatschap@naveg.nl. We kunnen je dan ook sneller helpen. 

FAQ overig

Wanneer je maar wilt! Het is een online cursus die u volledig in uw eigen tempo kunt volgen. U bepaalt zelf wanneer u begint en wanneer u eindigt.

Je hebt altijd toegang, tot je besluit je account te verwijderen.