Over NAVEG

naveg

Leren

De Nederlandse Academie voor Esthetische Geneeskunde (NAVEG) is het eerste sociale online leermanagementsysteem in Nederland dat zich richt op online cursussen in esthetische geneeskunde, dermatologie en plastische chirurgie voor alle Nederlandse en Belgische artsen. We bieden een leerbeheersysteem waarmee je verbinding kunt maken, leren, lesgeven en netwerken op één platform. Met een volledig geïntegreerd online leersysteem heb je met slechts een paar klikken toegang tot de esthetische online cursussen van de NAVEG vanaf overal ter wereld. Een online leerbeheersysteem integreert leren, onderwijzen en socialisatie. We maken de weg vrij voor de meest getalenteerde professionals om deel te nemen aan de ontwikkeling van esthetische geneeskunde, dermatologie en plastische chirurgie door middel van esthetische online cursussen.

Les geven

De Nederlandse Academie Voor Esthetische Geneeskunde (NAVEG) is opgericht door drs. Oguzhan Yilmaz om kwalitatief hoogwaardige online cursussen voor artsen aan te bieden die een breed scala aan cosmetische ingrepen willen aanbieden. Progressie in de leercurve zorgt voor een goed afgerond leertraject door een uitzonderlijk cursusontwerp en levering door wereldleiders en experts uit de medische industrie. Elke cursus biedt een basisniveau van training, geleidelijk doorgroeiend naar meer geavanceerde cursussen, en uiteindelijk aanvullende cursussen voor degenen die op hogere vaardigheidsniveaus werken, waardoor artsen hun vak in esthetiek kunnen blijven ontwikkelen en aanscherpen.

naveg

We willen het meest erkende online cursus platform worden waar esthetisch artsen, dermatologen, plastisch chirurgen, etc. de juiste kennis en vaardigheden kunnen leren en onderwijzen om bij te dragen aan de Nederlandse en Belgische vooruitgang van zorg en kwaliteit op het gebied van esthetische geneeskunde en cosmetische chirurgie.

De Nederlandse Academie Voor Esthetische Geneeskunde (NAVEG) is opgericht door drs. Oguzhan Yilmaz om iedere dokter de mogelijkheid te bieden laagdrempelig esthetische technieken te leren van collega’s. We doen dit met behulp van hoogwaardige online cursussen aan te bieden. We willen de artsen stapsgewijs onderwijzen met een breed scala aan cosmetische ingrepen die de artsen ook makkelijk in de praktijk kunnen brengen. We werken met bijzondere artsen en bijzondere technieken die we in een uitzonderlijk cursusontwerp inbrengen. Elke cursus biedt een basisniveau van training, geleidelijk doorgroeiend naar meer geavanceerde cursussen, en uiteindelijk aanvullende cursussen voor degenen die op hogere vaardigheidsniveaus werken, waardoor artsen hun vak in esthetiek kunnen blijven ontwikkelen en aanscherpen.

Biedt een enkel platform voor medische professionals om esthetische geneeskunde en cosmetische chirurgie te leren, te ontwikkelen en te doceren via het meest toegankelijke en interactieve online leermanagementsysteem.

Ons team

Naveg

Drs. Oguzhan Yilmaz

Esthetisch & Haartransplantatie arts, oprichter NAVEG

Naveg

Dr. Jeronimo (Junior) Alkmim

Esthetisch biomedicus