Registratie Opleider

Opleider

Samenwerking met de NAVEG

In een paar eenvoudige stappen heb je je cursus(sen) online geplaatst voor een passief inkomen. We hebben de juiste ervaring in het omzetten van educatieve inhoud naar online formaat en ondersteunen onze opleiders bij elke stap. Met een geautoriseerde relatiebeheerder leer je hoe je onze online community kunt gebruiken om er een soepele, naadloze en succesvolle unie van te maken. De NAVEG zet zich in om samen met elke opleider strategieën te ontwikkelen om je aanbod op onze Nederlandse en Belgische markt te presenteren, waardoor uiteindelijk de efficiëntie, zichtbaarheid en winstgevendheid in onze gemeenschap toeneemt. 

 

Overzicht van opleiders

Het opleidersprogramma is ontworpen voor individuele opleiders die willen netwerken, relaties willen opbouwen, hun aanbod willen promoten en verbinding willen maken met een gespecialiseerde online gemeenschap. 

We stellen jou in staat om heel Nederland en België te bereiken door onze online platform. Opleiders kunnen ons moderne platform gebruiken om hun bestaande trainingsinhoud te hosten. 

Nederlandse Academie Voor Esthetische Geneeskunde
Nederlandse Academie Voor Esthetische Geneeskunde

Voordelen Opleiders

 1. 24/7 toegang tot het leermanagement systeem
 2. Passief inkomen opbouwen
 3. Certificaat voor samenwerking
 4. Krijg maar liefst 80% van de winst voor al je cursussen
 5. Je kan gratis bloggen waaronder jouw naam wordt vermeld.
 6. Krijg 10% korting op alle cursussen (je krijgt een speciale couponscode).
 7. Je mag de NAVEG logo gebruiken na het uploaden van je eerste officiële cursus.
 8. Claim het e-book (Stappenplan voor een succesvol esthetisch bedrijf) na het uploaden van je eerste officiële cursus.

Eisen voor Opleiders

 1. Je hebt een BIG-registratie (Nederlands) of RIZIV (Belgisch) en u kunt dit aantonen.
 2. Je bent esthetisch arts, cosmetisch arts, plastisch chirurg, cosmetisch chirurg, dermatoloog of esthetisch verpleegkundige.
 3. Je hebt 2+ jaar werkervaring als specialist.
 4. Je hebt enigszins verstand van video’s editen (of je laat dit over aan de NAVEG team, maar daar zitten kosten aan verbonden
Nederlandse Academie Voor Esthetische Geneeskunde

Stap 1

Meldt je aan door hiernaast op de knop te klikken en je gegevens in te vullen. Hiermee maak je je profiel aan.

Stap 2

Stuur een bericht naar info@naveg.nl met daarin je BIG-registratie of RIZIV nummer. Indien van toepassing vragen wij jou om extra gegevens. We controleren handmatig je registratie. Na akkoord sturen wij je een e-mail met daarin bevestiging. Hierna mag je je cursussen uploaden.

Stap 3

Na uploaden van je cursus geef jij een prijsindicatie voor je cursus via info@naveg.nl voor elke cursus die je upload. Wij kijken of de content, videoduur en kwaliteit voldoen aan de prijs die je hebt opgegeven. Klik hier voor de eisen van je content. Voldoet de kwaliteit van de cursus niet aan de eisen? Wij sturen je gratis eenmalig advies(zen) om je cursus te editen. Alles gaat in overleg. Na akkoord gaan jouw cursussen online!

De eerste cursus heeft een duur van 30 minuten max. Dit wordt gebruikt als  reclame voor je volgende cursussen. Dit moet ook voldoen aan de eisen. Voor de eerste cursus krijg je geen vergoeding. Ook de niet-leden kunnen deze video’s zien. Het dient als een trailer.

Stap 4

Relax en laat het werk aan ons over. Je verdient nu passief inkomen!