goede doelen

Wat is NAVEG en hoe helpt het artsen en goede doelen?

Naveg is een innovatief platform waarmee artsen kunnen doneren aan goede doelen door middel van educatieve cursussen. Door een cursus bij NAVEG te volgen, kunnen medisch hulpverleners geld terugkrijgen voor hun donaties en helpen ze de goede doelen te ondersteunen waar ze om geven. Het platform helpt ook goede doelen door hen een gemakkelijke manier te bieden om geld in te zamelen en hun bereik te vergroten. Met NAVEG kunnen medisch hulpverleners echt een verschil maken in het leven van mensen in nood, terwijl ze ook meer leren over hun beroep. Het is een win-win situatie voor beide betrokken partijen!

De impact van donaties op goede doelen

Donaties zijn een cruciaal onderdeel van goede doelen, omdat ze helpen om de broodnodige hulp te bieden aan mensen in nood. De Nederlandse Academie Voor Esthetische Geneeskunde (NAVEG) is een organisatie die helpt bij het faciliteren van donaties van medisch hulpverleners, die geld doneren door online cursussen te kopen. Dit geld gaat naar het verstrekken van medische hulp, educatie en ondersteuning aan mensen in nood.

De impact van donaties op liefdadigheidsinstellingen kan niet genoeg worden benadrukt, omdat ze hierdoor de nodige ondersteuning kunnen bieden waar veel mensen op vertrouwen.

Door geld te doneren via online cursussen, kunnen medisch hulpverleners een belangrijke bijdrage leveren aan het helpen van mensen die minder bedeeld zijn dan zijzelf. Dit heeft niet alleen een positief effect op het leven van degenen die de hulp ontvangen, maar helpt ook om een meer rechtvaardige samenleving in het algemeen te creëren.

Wat maakt NAVEG uniek en anders dan andere online cursussen voor medisch hulpverlenerse?

NAVEG is een uniek online cursusplatform voor medisch hulpverleners. Het onderscheidt zich van andere platforms omdat het artsen in staat stelt cursussen te kopen en ook te doneren aan goede doelen. Bij elke aankoop ontvangen hulpverleners cashback voor hun donaties en de opbrengst gaat naar het ondersteunen van educatie in Nederland en het buitenland en initiatieven op het gebied van gezondheidszorg. Dit maakt NAVEG een van de weinige online cursussen die medisch hulpverleners de mogelijkheid bieden om doelen te ondersteunen waar ze om geven terwijl ze hun opleiding voortzetten.

Elke maand een andere goede doel

Doneren aan een goed doel is een van de beste manieren om een positief verschil te maken in de wereld. En met elke maand een ander goed doel, weet je zeker dat je donaties op de juiste plek terechtkomen.

Je kan doneren aan goede doelen die onderwijs en gezondheidszorg ondersteunen. Je kan ook cashback krijgen wanneer je doneert, waardoor je gemakkelijker meer kunt teruggeven.

Houdt de nieuwsbrieven maandelijks bij, zodat je mensen in nood kan helpen en ervoor te zorgen dat je bijdragen daar terechtkomen waar ze het hardst nodig zijn. Zo heb je een online cursus gevolgd en een goede doel ondersteun. Door elke maand te doneren, kan je mensen in nood helpen en ervoor zorgen dat je bijdragen daar terechtkomen waar ze het hardst nodig zijn.

Wat is Cashback?

Wanneer je hebt gedoneerd, krijg je €5, €10 of €20 korting op je volgende cursus. Dit bedrag is hetzelfde als het bedrag dat je hebt gedoneerd. We sturen je een éénmalige en persoonsgebonden kortingscode toe. Ben je al een officieel lid en krijg je standaard al 30% korting? Dan krijg je nu extra korting voor het bedrag dat je hebt gedoneerd. 

Waterput-project

Als je totaal minimaal €420 hebt gedoneerd, kijken we samen of je in aanmerking komt voor een waterput-project. Momenteel is het goedkoopste waterput-project €450. Wij als NAVEG willen ook bijdragen aan goede doelen en doneren €30 met je mee. Hierdoor kunnen we een waterput op jouw naam starten. 

Voor meer info

Kijk voor meer informatie naar de spelregels