esthetische cursussen

Meer dan 100 000 medische professionals reizen jaarlijks naar het buitenland om technieken binnen esthetiek te leren. De Nederlandse Academie voor Esthetische Geneeskunde (NAVEG) biedt opleiders het platform om de Nederlands-Vlaamstalige landen te bereiken met ons esthetische cursussen.

De Nederlandse Academie voor Esthetische Geneeskunde (NAVEG) is de eerste en enige online academie die het opleiders-programma aanbiedt waarbij collega’s makkelijk hun kennis met elkaar kunnen delen. Het is een programma dat getalenteerde artsen de mogelijkheid biedt om online hun opleidingsprogramma’s voor esthetische geneeskunde en cosmetische chirurgie te hosten.

We zijn niet stil gaan zitten. We wilden meer dan een cursus-platform. Daarom hebben we ook een sociale omgeving geïntegreerd waar artsen kunnen chatten en socializen. Hierdoor kunnen artsen overal ter wereld toegang krijgen tot het platform waarbij ze kunnen leren, opleiden en netwerken op één enkel platform.

NAVEG biedt meer dan één leermogelijkheid. Zo kunnen opleiders hun cursus-video’s, cursus-materiaal, powerpoints, PDF bestanden uploaden of live cursussen geven via ZOOM, Google Meet of podcast. Daarnaast kunnen opleiders hun e-boeken uitgeven en personal coaching geven. Tot slot kan iedereen gebruik maken van de discussieforums, groepen en meer. Als opleider heb je alles binnen één handbereik. Je kan bijhouden hoeveel studenten jouw cursus(sen) hebben bekeken en hoeveel omzet je hebt gemaakt. Het beste is dat het online leerbeheersysteem volledig is geïntegreerd en compatibel is met elke internetbrowser, mobiele telefoon, PC, laptop en tablet met internetverbinding.

Opleiders bepalen de prijs van hun cursussen samen met de NAVEG en beginnen met het verdienen van hun passief inkomen voor elk van hun cursussen. Het is belangrijk om te weten dat opleiders de volledige rechten op hun cursussen behouden. Bovendien doet NAVEG zijn uiterste best om backlinks te maken naar de website van de opleiders in maandelijkse nieuwsbrieven, zodat zij ook hoger komen te staan in Google Search.

Kijk ook naar registratie-opleiders voor meer informatie.

Geef een reactie